Nyitott programjaink


Ha szeretnél jobban megismerni minket és betekintést nyerni szakmai életünkbe, akkor várunk szabadon látogatható programjainkra, akár gondolkozol a tagságon, akár nem. A mindenki számára nyitott programjainkról a Facebook oldalunkon értesülhetsz.

A Szisztémák olyan beszélgetős alkalmak, amiknél egy-egy érdekes és/vagy aktuális témát vetünk fel és beszélgetünk róla. Általában heti-kétheti rendszerességgel tartjuk őket egész évben.
A Corvinusra gyakran szervezünk nyílt előadásokat, melyek meghívott előadói mindig az adott téma kiemelkedő szakértői. Bármilyen egyetemre is jársz, ezekre is nagy szeretettel várunk.
Két táborba is eljöhetsz velünk az év során. A Téli Tábort mindig a téli vizsgaidőszak után és a tavaszi félévkezdés között rendezzük meg, és érdeklődők, illetve aktív és végzett sziszesek is részt vesznek rajta. Napközben előadásokat hallgatunk, játszunk és beszélgetünk, este pedig zenés mulatságot tartunk. A Bevonó Tábort ezzel szemben tavasszal tartjuk, nem sokkal a jelentkezési időszak előtt, és az érdeklődőket várjuk tárt karokkal. Megmutatjuk még egyszer, hogy kik is vagyunk mi és szívesen válaszolunk mindenféle kérdésre.
Ha szeretnéd egy rövid take-home esszé keretein belül megmérettetni magad, akkor a tavaszi félév elején várjuk jelentkezésed az Elsős Versenyünkre. Az esszékben a gondolkodásmódodra, érvelésedre és véleményedre vagyunk kíváncsiak, és mentorálásra is számíthatsz a feladat megoldásához.